sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Being chased by time, I ran toward my dreams

Tämä video saa aina hymyn huulilleni. :D *Battery Charging dance*

Juu eli koeviikko on nyt ohi! Joten nyt voi ottaa vähän rennommin. Itse olen aika tyytyväinen tämän jakson arvosanoihin, joten pitää vaan yrittää tsempata ja jatkaa samaan tahtiin. Asiasta toiseen, vaihdoin tuossa äsken blogin ulkoasua ja top kuvan sekä lisäsin pari gadgettia. Ja sitten tonne alakulmaan tollasen kyselyn.
Tänään on ollut aika rento päivä, tein huomiset läksyt ja loppupäivän olen ollut vain koneella ja löhöillyt. Koeviikon jälkeen ei oikeasti jaksa tehdä mitään. :) Tuttava perhe soitti tuossa eilen, että lähetäänkö yhdessä Leville. No tottakai se mulle käy! Pääsen laskettelemaan ja kokeilemaan uusia lasketteluvälinteitäni, jotka ostin vähän aikaa sitten. Levillä on kyllä tosi isot rinteet niin en taida uskaltautua mustiin mäkiin...

Piirtämäni manga-ukkeli. Tehty joskus pari kuukautta sitten. Värityksessä käyetty Letraset Promarkereita ja rajauksissa mustaa Copic Ciao:ta.

Näitä piirustuksia lisäilen sitten tuonne Taidetta & muuta krääsää osioon sitten kun kerkeän. Voisin jossain vaiheessa keksiä jonkun järkevämmän nimenkin tuolle osiolle. Piirrän pääosin manga tekniikalla, joten nämä mun piirustukset ovat aika yksitoikkoisia. ;D Mutta juu, ehkä piirtelen joskus muutakin. Ei mulla oikein muuta ole, joten lisään loppuun pari hyvää videota:


Bamg Yong Guk ft. Yamg Yoseob - I Remember Tämä on alkuperäinen versio.

Bang Yong Guk ft. Daehyun - I Remember Live Ja tämä on live versio, jossa Yoseobin osuudet laulaa B.A.P:sta tuttu Daehyun.



Otin esille nämä kaksi versiota siksi, koska Daehyunin ja Yoseobin ääniä on paljon vertailtu. Haluaisinkin teidän mielipiteenne. Kumpi teistä on parempi versio? Mutta jos nyt oikeasti miettii, ei tällainen vertailu ole tarpeellista kun hyvä biisi on kyseessä ja tämä on kuitenkin Yong Gukin biisi ja on hänen vuoronsa loistaa... Minusta molemmat versiot ovat oikein hyviä. :)

2 kommenttia:

  1. mmmmmm~<33 no videot!! love them!! Ja kyllä tosta "I remember" se alkuperänen on parempi, vaikka on toi toinenkin hyvä, mutta jotenkin Yoseobin ääni sopii paremmin tohon kappaleeseen:33

    VastaaPoista
  2. Mmmm<3 Ja kiitos mielipiteestäsi! Molemmilla on mahtava ja kaunis ääni, mutta tällaiseen surulliseen biisiin Yoseobin ääni sopii paremmin. D aehyunilla on taas hyvin mahtipontinen ja syvä ääni, joka sopii paremmin johonkin reippaampaan biisiin. :)

    VastaaPoista