keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Travel Fever

Eilen iski taas hirveä matkakuume. On niiiin monta paikkaa missä haluaisin käydä, mutta ei ole ollut rahaa/aikaa. Ensiksi haluaisin Kreikkaan, Ateenaan, mutta en tiedä, että mikä tilanne siellä nyt on. Sanotaan, että siellä on rauhattomuutta ja raha tilanne tietysti surkea. Katsoo nyt, että häipyykö Kreikka kokonaan eurosta. Olen käynyt kyllä Zakynthosilla, joka on yksi Kreikan itäinen saari, mutta en ole käynyt ikinä mantereella. Rakastan kaikkea historiallista ja haaveeni olisi nähdä joskus Parthenonin temppeli. Kreikkalainen mytologia on myös tosi kiinnostavaa.


Toinen paikka olisi Japani. Siellä onkin monta paikkaa missä haluaisin käydä esim. Tokio, Osaka, Kioto, Niigata jne. Koska en ole koskaan käynyt Japanissa niin ensimmäiseksi matkaksihan ei suositella Tokiota, koska se on niin valtava paikka + rahat menee varmaan heti kun tekee mieli ostaa vaikka mitä. Jos joskus pääsen käymään Japanissa ottaisin ensiksi suunnaksi Kioton, koska se on sellainen sopiva vanha kaupunki ja sieltä löytyy kaikkea Japanin historiasta. Olen aina ollut kiinnostunut  japanilaisesta kulttuurista ja kielestä. OIkeastaan innostukseni lähti siitä kun ensimmäisen kerran tutustuin mangaan ja animeen. No onhan sitä Pokemonia ja muuta sellaista tullut katsottua kakarasta asti, mutta en tarkoita sitä. :D Japania olen opiskellut jonkun verran, mutta se on vähän jäänyt...



Kolmanneksi haluaisin käydä Etelä-Koreassa. Tällä kertaa syy ei ole kulttuurillinen vaikkakin pidän itämaisesta kulttuurista kun itsellänikin on aasialaisia juuria. Vaan siksi koska Etelä-korea on k-popin alku ja juuri. Olisi aivan mahtavaa jos pääsisin katsomaan livenä lempibändieni esityksiä kuten MBLAQ, BIGBANG, SHINee, B.A.P .jne ja näitähän riittäisi vaikka kuinka! B2ST on tekemässä tällä hetkellä maailmankiertuettaan ja se käy tietääkseni ainakin Iso-Britanniassa ja Ranskassa, Pariisissa euroopan maista. Itse en ole B2STin fani, mutta jos esim MBLAQ tulisi eurooppaan en jättäisi mahdollisuutta käyttämättä, jotta pääsisin katsomaan heidän show'taan.





Hyppäsin oikeesti melkein kattoon kun YG Entertainment ilmoitti Facebookissa, että BIGBANG aikoo tehdä maailmankiertueen nyt maaliskuusta lähtien. Yhtye aikoo käydä 25 kaupungissa ja 16 maassa (Yhdysvallat, Eurooppa, Aasia), mutta lyön vaikka vetoa, että ei ole tulossa meidän piskuiseen Suomeen... Miks Suomea aina ignoorataan? Ymmärrän toki, että ei ole kauhean tuottavaa tulla tällaiseen pieneen maahan, missä fanejakin on paljon vähemmän kuin jossain Saksassa, mutta silti!! Mutta jos BIGBANG on tulossa esim. Ranskaan, Iso-Britanniaan tai Ruotsiin niin kyllä meinasin mennä vaikka mikä olisi! Pitääpä seurata aktiivisesti, että milloin YG ilmoittaa esiintymismaat ja kaupungit ja paljonko liput tulee maksamaan. Kurssit tietysti vaihtelee ja euroopassa saattaa olla kalliimpaa, mutta esim äsken kokeilin valuuttamuuntimella, että paljonko on euroissa BIGBANGin BIG SHOW lippujen hinnat, niin se näytti n. 59.99€. Jos tämä pitää paikkaansa ei minusta tuon tapaiset hinnat ole ihan ylitsepääsemättömiä.

Juu eipä mulla kauheesti muuta. Tästä tuli nyt tällanen matkustamisihkutus postaus. Jee tänään on hiphop. Viikon kohokohta kun pääsee tanssimaan. ;D Eli see ya next time! 



5 kommenttia:

  1. http://www.ygfamily.com/index.asp?LANGDIV=K
    ^Tuolta on varmaan ihan parhainta seurata:33hihii,
    ja sitten ku on mahollisuus, aikaa ja rahaa, niin lähetään jonnekkin Eurooppaan jollekkin kivalle k-pop keikalle^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa ok kiitti linkistä. :) No totta hemmetissä lähetään! Pitää vaan hommata sitä aikaa ja rahaa... ;D

      Poista
    2. Niin pitää:DD Nooo mullahan on jo töitä...mutta ei varmaan riitä:DD ku on noita muitakin rahan menoja:33 Pitää toivoo, jos kesällä olis joku bändi Euroopassa, niin sillon sinne ja heti!!x33

      Poista
  2. Matkailu avartaa, itse en ole ihan mahdotonta matkustelijatyyppiä mutta onhan se välillä kiva päästä haistelemaan uusia tuulia :) Musta Etelä-Korean kulttuuri on ihan erityisen mielenkiintoinen siksi, että siitä ei ihan hirveästi löydy tietoa - usein kiinnostus Kaukoitään suuntautuu Kiinaan tai Japaniin. Median kautta E-Koreasta saa helposti negatiivisen kuvan (kahinat pohjoisnaapurin kanssa, eniten kauneusleikkauksia asukasta kohden jne.) mutta itse toivon ja uskon että pääsisin rakentamaan monipuolisempaa korea-kuvaa kun sitten itse sinne vuodeksi menen!

    Joo-o, maailmankiertue-trendi näyttäisi kyllä olevan nostamassa päätään kpopin saralla, Pariisissakin on näillä näppäimillä joku Music Bankin esitys jossa on ties mitä kpop-yhtyeitä. Bigbangin ilmaantuminen Suomeen on kyllä todella epätodennäköistä, liian suuri taloudellinen riski, ainoa syy miksi näkisin jonkun kpop-seurueen tulevan tänne on jonkinlainen kornulan mainostamiskampanja. Mutta aina voi toivoa, ja saattaahan olla että kpopista tulee joku mahdoton villitys täällä. Mun tuurilla kaikki hyvät yhtyeet säntää Suomeen just silloin kun ite oon pyörimässä niiden nurkilla... :D

    VastaaPoista
  3. Voisin kyllä itekki perehtyy tuohon Korean kulttuuri puoleen. Niin aika negatiivisen kuvan siitä ekaks saa, mutta pitää just avartaa sitä omaa näkemystä.

    Mulle tuo maailmankiertue-trendi passaa enemmän kuin hyvin, niin harvoin näitä koreajulkkuja euroopassa hilluu. Just tuosta kyseisestä Music Bankista pauhasin kaverilleni! Harmitti kun en päässy kun siellä olis ollu kaikki SHINeet, SNSD:t, B2STit sun muut.. Aina pitää pitää toivoa yllä, joten fingers crossed, jos vaikka 0.000000000000001% varmuudella BIGBANG ilmaantuis Suomeenkin. :D

    VastaaPoista