perjantai 3. helmikuuta 2012

What's the name of the game?

Yea, viikonloppu! Tätä on odotettu. Tänään alkoi uusi jakso ja aineina mulla oli tänään espanja, matikka ja biologia. Eli aika lyhyt päivä, mutta just sopiva näin perjantaisin kun on jo muutenkin ihan väsynyt olo. Laitampa tähän kuvia, mitä on tullut napsittua + kaikkea muuta randomia:

Äiti oli ostanut laskiaispullia, joten pitihän sitä yksi syödä...


Lakkasin kynteni punaisiksi. Ihan nätit tuli.


Löysimpäs tän luomiväripaletin! Ja tällä on aika osuva nimikin!


Tätä on sitten tullut kuunneltua 24/7... Mutta tämä on vaan niin koukuttava + hotteja miehiä! x3 Kattokaa tämä video mielellään Youtubesta HD:na niin näkyy selvästi kaikki. ;) Valitsin tähän tämän live esityksen, koska minusta tämä oli tosi hyvä ja tästä näkee miten raskas tanssisarja näillä on. Minusta, jos nyt oikeassa olen B.A.P ei laula playbackina tässä...? Zelon räppiosuutta  on ainakin epäilty, että, koska se on niin nopea niin sen on pakko vetää henkeä siinä välissä tai laulaa playbackina.. No samapa tuo kun hyvältä kuulostaa. :D Tähän olis kiva keksiä myös omia koreografioita.

MBLAQ btw pokkasi taas yhden pokaalin M! Countdownissa! Onnea siis heille! ps. Kattokaa Lee Joonin ilmettä! Sulonen! ;3
MBLAQ on nyt monesti ollut ehdolla palkintosijoille, mutta on hävinnyt niukasti esim. T-ARAlle. Tänään oli Korean Music Bank palkintojenjako ja MBLAQ tuli kakkossijalle. Teen Top voitti, mutta se oli heidän ensimmäinen, joten olkoon se heille ihan ansaittu voitto..

Myös B.A.P on päässyt listoille mm. Top 10 for Billboard‘s ‘World Albums Chart!, jossa he sijoittuivat sijalle 10! Onnea myös heille! Tämä on oikein merkittävä saavutus näinkin uudelle bändille. :D Mutta juu ensi kertaan! Jos joku teistä kenties seuraa ahkerammin tuota korean mediaa kuin minä, niin kertokaa miten oikein pystyy äänestämään lempibändiään kun minä en oikein tajua.. ;') Ja kertokaa ihmeessä mistä saa mahd. halvalla ja turvallisesti tilattua hyvää k-pop fanitavaraa esim. vaatteita, CD-levyjä, julisteita yms. kiitos!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti