sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Näitä elämän pieniä iloja

Heissan! Tässä on taas hyvin aikaa bloggailla kun olen koko tämän päivän tehnyt koulutehtäviä.Melkein koko päivä meni tietotekniikan rästitehtäviä tehdessä. Ei olisi pitänyt jättää niitä viimeiseksi kun ne joka tapauksessa täytyy tehdä. Pitäisi kyllä todella opetella tätä ajanhallintaa ja organisointikykyä.
Ihanaa kun huomenna saa nukkua pitkään kun enkun preppi alkaa vasta 12.15. Ja sitten kotiin harjoittelemaan matikkaa. Asiasta kukkakeppiin niin huomasin vasta äsken,että olen laiminlyönyt minun muita sivujani, mutta kun aika ei todellakaan riitä.. No päivitän sitten joskus paremmalla ajalla. Hyvä,että nyt jaksan kirjoittaa edes blogiin. ;)

Ajattelin muuten rankata minun top 10 men-listan, joka on ihan perinteinen juttu. Tästä tulee kyllä vaikeaa ja osa näistä miehistä kun on tasaveroisia. Lista ei mene sitten pelkästään sen mukaan kuka on parhaimman näköinen vaan myös persoonallisuus ratkaisee. Juu ja varoitan, että jos vieroksut ns. kauniita tai söpöjä miehiä niin ei kannata vaivautua lukemaan loppuun asti, sillä lista saattaa aiheuttaa pahoinvointia. Suurin osa näistä jätkistä kun ei ole niitä perinteisiä suomalaistytön sydäntenmurskaajia vaan tällaisia pääosin korealaisia miekkosia.




10. Kevin
Kevin kuuluu Etelä-korealaiseen bändiin nimeltä ZE:A aka Children of Empire. Hän ei mielestäni ole mikään hirmu komea, mutta ihastuin hänen persoonaansa ja ääneensä. Kevin on niitä harvoja korealaisia , jotka puhuvat sujuvaa englantia, tämä johtunee siitä, koska hän on asunut lapsuutensa Australiassa. Hänellä on juuri sellainen seksikäs aussiaksentti x3. Kannattaa käydä katsomassa youtubessa pätkiä, jossa Kevin puhuu ja räppää englanniksi. Hämmästytte takuulla.



9. Minwoo
Minwoo pääsi  listalle puhtaasti ulkonäkönsä takia. x3 Hän on Etelä-korealaisesta bändistä nimeltä Boyfriend. Valitettavasti ja häpeissäni täytyy myöntää, että en ole kuunnellut kyseiseltä bändiltä yhtäkään biisiä. En edes tiedä mikä Minwoon rooli on bändissä. Mutta komea mies on kyllä. ;D


8. Zelo
Zelo kuuluu vasta äskettäin debytoineeseen Etelä-korealaiseen bändiin nimeltä B.A.P. Zelo on tuommoinen söpö ja suloinen pikkupoika ja kyllä todellakin pikkupoika, koska jätkä on vasta 15 ja täyttää tänä vuonna 16. Tunnen itseni joksikin pedomummeliksi kun Zelosta on kyse vaikka hän on vain pari vuotta nuorempi kuin minä. Zelo pääsi pääosin listalle siksi, koska hänellä on suloinen hymy ja söpöt silmät (joissa on kyllä yllättävän paljon lineria o.O) ja koska hän on tosi hyvä räppäri ikäisekseen (jos katsotte B.A.P:n debyytti biisin Warriorin niin siinä on oiva näyte Zelon taidoista) ja karismaa löytyy. Hänellä on myös tuollaiset suloiset puudelimaiset kiharat blondit hiukset.



7. Bang Yong Guk
Hän on uuden rookie bändin (B.A.P) leader ja main rapper. Bang Yong Guk on niitä miehiä, jotka eivät mielestäni sykähdyttäneet ulkonäöllään vaan matalalla äänellään, joka kuulostaa seksikkäältä. Onhan hän ihan hyvännäköinen ei siinä mitään.. :) Mutta tykästyin eniten hänessä hänen persoonalliseen ääneensä, joka käy todella hyvin räppi osuuksiin. Pidin hänen punaisista hiuksistaan I Remember-videolla ja ruskeista hiuksistaan Never Give Up-videolla. Nykyään hänellä on blondit hiukset, jotka eivät mielestäni sovi hänelle kovin hyvin.. ne on jotenkin liian...blondit.



6. G-Dragon
G-Dragon lyhemmin GD on BIGBANGin karismaattinen leader ja räppäri. Hän on tyylien monitaiuri. GD on kokeillut vaate- ja hiustyylejä todella paljon, mutta ehkä tunnetuimmat hiukset ovat hänen blondit hiukset Heartbreaker:in aikoihin. GD ja T.O.P ovat hyviä lapsuudenystäviä ja heillä on myös yhteinen duo nimeltä GD&TOP. GD on tuollainen suloinen  räppäri ja hänellä on sellaiset vähän surumieliset silmät.



5. T.O.P
T.O.P on sanalla sanoen karismaattinen ja muotitietoinen herrasmies. T.O.P on niitä miehiä, jotka näyttävät hyviltä vaikka eivät otakkaan paitaansa pois. Se on se mysteerinen hymy. T.O.P on räppäri Etelä-korealaisessa bändissä BIGBANG. Hänellä on tavallista poikkeava matala ääni, joka sopii hyvin räppi osuuksiin. T.O.P on ollut monissa farkku- ja vaatemainoksissa ja ollut monien lehtien kannessa.



4. Cheondung/Thunder
Thunder fanien kesken myös DoongDoong ja Doongie kuuluu Etelä-korealaiseen bändiin nimeltä MBLAQ. Hän on myös Sandara Parkin (2NE1) veli. Thunder on tällainen söpö kpoppari, jolla on myös suloinen persoona. Hän osaa räpätä, laulaa ja tanssia. Mitä muuta mieheltä voi odottaa? Luulin alussa, että Thunder on MBLAQin nuorin jäsen. Siitä hänelle on myös huomauteltu. Doongie on lähiaikoina kasvattanut käsivarsilihaksiaan huomattavasti. Onko Doongiesta vaaraa Joonille MBLAQin bodatuimpana jäsenenä?



3. Jonghyun
Jonghyun kuuluu SHINee nimiseen Etelä-korealaiseen bändiin, joka on niittänyt mainetta maailmalla. Taitaa olla yksi tunnetuimmista korealaisbändeistä Suomessa. Aluksi en tykännyt Jonghyunin ulkonäöstä varsinkaan Lucifer-videossa. Hänen hiustyylinsä oli siinä minusta aika kauhea. Ennenkuin tutusuin SHINeen paremmin, luulin, että Jonghyun on sen leader eikä Onew. ;') Jonghyunin kulmakarvoissa on sitä jotakin.



2. Mir
Mir pääsi kakkospaikalle. Mir oikealta nimeltään Bang Chulyong kuuluu myös minun lempibändiini eli MBLAQiin. Mirin persoona on myös todella hauska ja hän saa minut aina nauramaan. Mir on MBLAQin pääräppäri. Minusta hän on hyvä räppäri, mutta ei silti paras. Mir joutui olemaan sivussa esiintymisissä vuoden 2011 aikana, mutta toivottavasti hän pääsee kunnolla mukaan nyt vuonna 2012. Tämä kuva on aika vanha. Mirillä on nykyään lyhyet blondit hiukset, mutta pidän eniten näistä hiuksista.



1. Lee Joon
Mistähän aloittaisi? Hänen hymynsä on niin suloinen! Lee Joon, fanien kesken Joon tai Joonie kuuluu Etelä-korealaiseen poikabändiin nimeltä MBLAQ. Ihastuin häneen ensisilmäyksellä katsottuani heidän debyyttivideonsa Oh Yeahin. Hän on karismaattinen ja hänen vahvuuksiinsa kuuluu mm. tanssiminen,laulaminen ja näytteleminen. Näyttelytaitoja Joon on esitellyt mm. Hollywood-elokuvassa Ninja Assasin. Joonin persoonallisuus on myös niin hauska ja suloinen. Kun katsoo näitä reality-show'ta, missä Joonista saa aika tyhmän kuvan (häntä sanotaankin Mirin kanssa No Brain-teamiksi), mutta uskon, että Joon on oikein fiksu ja asiallinen mies. Ykköspaikalle Joon pääsi myös oikein mukavan kropan ansiosta. :3



Tämän listan tekemisessä vierähtikin aikaa. Huomaatte varmaan, että koko lista sisälsi korealaisia miehiä. xD Ja monet heistä oli myös räppäreitä. No pidän räppäreistä. Olisin halunnut mahduttaa pari miekkosta vielä mukaan listaan, mutta ei ne kuitenkaan mahtuneet. Mutta siis kaikki nämä miehet ovat taitavia, komeita, karismaattisia ja hauskoja omalla tavallaan eikä heitä varsinaisesti voi edes vertailla.
 Joo, mutta siis kertokaa toki mielipiteenne listasta ja voitte toki listata omat suosikkinne! Niitä olisi ilo lukea. :D
Pitäisi tästä nukkumaan lähteä, jotta selviän kouluun huomenna, joten adios!

2 kommenttia:

  1. Sano minun sanoneen: yksikään blogi ei ole täydellinen ilman kuumimpien/komeimpien/söpöimpien/you name it miesten listaa. Kommentoin just Twitterissä yks päivä että se kuuluu näihin kuuluisiin elämän vaikeisiin valintoihin, että ketkä pääsee top kymppiin ja ketkä ei...

    Aasialaisten julkkisten estetiikka on kyllä kiehtovaa meikäläisellekin, tosin ainakin noitten korealaisten idolipoitsujen kohdalla osan kiitoksista voi pistää sille, että naamakerroin varmaankin vaikuttaa levy-yhtiöiden valinnassa ja silikonilääkärin suomille etuuksille. No, mitäpä tässä valittamaan kun nättejä ovat. Tykkään myös, että aasialaisessa mediassa suositaan miesten naamakarvattomuutta, sillä mun mielestä naama- ja monet muutkin karvat on tosi ällöjä miehillä. Mun paras ystäväkin aina pyörittelee silmiään ku löydän kuvan jostain k-pop-julkusta joka on vähän unohtanut viikset ajaa ja oon heti ihan "HYIHYIHYIHYI KUINKA SE KEHTAA...!" Ja sitten mä täällä saarnaan kuinka kornujulkkiksil on liikaa paineitaa LOL

    Mähän olen joskus hamassa menneisyydessä tehnyt tällaisen top10-listan blogiini, mutta se on kyllä vähän out-of-date, ja pitäis ottaa projektiksi tehdä joku uudistettu versio. On vaan niin julmaa yrittää päättää kuka pääsee mukaan ja kuka saa hatkat :C Mä kyllä helpotan siinä mielessä että käytän skaalana vain esteettisíä ominaisuuksia ja jätän noi personaallisuusarviot huoletta sivuun. Toisaalta, mua ei julkkikset edes loppupeleissä kiinnosta niin hirveästi ihmisinä (Mitä, esineellistävä ja pinnallinen, minäkö?)

    Jos korealaisia julkkiksia nyt aletaan arvoittamaan niin minun listalle pääsee sinun listaltasi MBLAQin Mir, koska hän on olemukseltaan kiinnostava. Söpö, mutta ei teennäisellä ja tyttömäisellä tavalla vaan omalla tavallaan söpö säilyttäen silti tietynlaisen miehisen "kipinän". Mirin hiukset Oh Yeahissa oli muuten ihan to die for! Olispa sillä joskus samanlaiset uudestaankin!

    Muita ihan erityisesti silmää miellyttäviä koreajulkkuja ovat Dalmatianin Drama eli Daniel Chae, mun mittakaavassa varmaan koko Korean komein mies. Todella hienostuneet piirteet herralla, hyvin pehmeät ja ehkä hieman nuorekkaat. Puhdaspiirteisintä kauneutta korealaisista julkkiksista edustaa kuitenkin mielestäni SHINeen Key. En liene ainoa fani jolle kyseisen kaverin lähestulkoon virheettömän siro kasvojen luusto ja omien mieltymysten mukaisesti täysin androgyyni olemus saa aikaan suurta turhautumista omaan itseen ^^ Kuvaavaa on se kun aika usein SHIneen videoita katsellessa jos sattuu pysäyttämään randomiin kohtaan niin muulla nelikolla on enemmän tai vähemmän urpot ilmeet ja Key näyttää siltä kuin olisi harjoitellut posea koko elämänsä...

    No, mahtanee tässä vaiheessa olla selvää. että voisin jatkaa tästä aiheesta vaikka maailman tappiin saakka, joten jätän suosiolla tähän. Ehkä joskus toimeennun tekemään uudistuneen listan blogiini :P Noi sun postausten loppuun asettamat kysymykset on kyllä sellasia houkuttuimia, että ne suorastaan oikeuttaa mun turhanpäiväset lörpötykset sun kommenttiboksissa. Oivoi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi asia, että tämä top 10 men-lista on yks elämän vaikeimmista valinnoista. x) Niin naamakarvat koreajulkkspojuilla on aika ällöjä, mutta itse asiassa G.O on ainoa, jolle mielestäni sopii viikset... Ai säki olet tehny tällasen listan? Voisin mielelläni lukea sun päivitetyn listan, jos sieltä löytyisi jotain mielenkiintoista. :) Joo, no mä laitoin tohon nyt persoonallisuuden ja laulutaidon/äänen, koska ne on mulle tärkeitä. Juu juu yritän tässä kröhm.. etten olis niin kauheen pinnallinen, niin lisätä vähän muutakin kuin ulkonäön kriteeriksi.. *seli seli*
      Samaa mieltä Miristä sun kanssa! Uu, pitääpäs muuten tsekata netistä toi Daniel Chae kun kuulostaa aika komeelta. x3

      Niimpä! Key on kauniimpi kun mä! Ei yhtään paineita ei! Haha repesin sun kommentille: "SHIneen videoita katsellessa jos sattuu pysäyttämään randomiin kohtaan niin muulla nelikolla on enemmän tai vähemmän urpot ilmeet ja Key näyttää siltä kuin olisi harjoitellut posea koko elämänsä..." Toi on ihan totta!

      Ei se mitään, minäkin jauhaisin tästä vaikka maailman tapistakin kauemmin, jos kukaan ei olis estämässä.. xD Ei sun kommentit ole turhanpäiväisiä, olen sitä vastoin kiitollinen kun joku edes vaivautuu kommentoimaan tänne.

      Poista