perjantai 20. tammikuuta 2012

Juu blogin vääsäystä.com

Hei kaikille! Päätin sitten vääsätä blogin kun en sitten jaksanut ruveta tekemään niitä personal-sivuja websille. Tänne bloggeriin on paljon helpompi tehdä ulkoasu ja muuttaa asioita. Tämän opettelu tosin vie aikansa. Ulkoasukin näyttää niin kökkömäiseltä, että! Toivottavasti saan tästä ihan omanlaisen blogin tehtyä.

Toivottavasti viihdytte täällä ja jaksatte lueskella meikäläisen elämänmenosta sun muusta jonninjoutavasta. :D
Varoitus: Kirjoitukset liittyvät pääosin musiikkiin (k-pop), kirjoihin ja komeiden miesten ihkutteluun... ja saattaa jotain eri kulttuureistakin asiaa tulla.

Loppuun tällainen söpö kuva:

No eikös ole söpö??

2 kommenttia:

  1. No on söpö!

    Musta taas websii on helpompi koodata ulkoasut jne. Mä en koskaa oo ees yrittänyt ymmärtää tota bloggerin HTML-systeemiä, käytän vaa valmispohjaa johon muokkaan värit ja kuvat :D

    Onnea blogin alottamiseen, toivottavasti alkaa juttu luistamaan ja bloggauksesta tulee kiva harrastus samalla tavalla ku useille muillekin ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no websillä html-koodien muokkaus onkin helpompaa, mutta en jaksa aina kirjautua sinne tilille muokkaamaan.. Tämä bloggerin html-koodisysteemi todella on monimutkainen ja sitä suositellaankin kokeneemmille koodaajille ja sellainen minä en ole :')

      Kiitos paljon, toivon itsekkin sitä samaa. Katsotaan miten tämä tästä käynnistyy. :D

      Poista