torstai 26. tammikuuta 2012

Too many pieces of music finish too long after the end

Olin eilen ihan paniikissa, kun olin unohtanut kuulokkeeni kotiin enkä pystynyt kuuntelemaan musiikkia. Minulla on pakkomielle kuunnella musiikkia. Musiikki piristää ja auttaa keskittymään. K-pop innostukseni jälkeen olen kuunnellut musiikkia entistä enemmän. Laitanpa tähän listan, mitkä kappaleet ovat olleet eniten ja pisimpään toistolistalla:

  1. MBLAQ - It's War
  2. SHINee - Hello
  3. BIGBANG - Haru Haru
  4. Tablo - Tomorrow
  5. MBLAQ - You're My +
Huomaa kyllä,että kuuntelen paljon korealaista musaa nykyään. Noihin kappaleisiin on kiva keksiä myös omia koreografeja. Ollaan Miran kanssa keksitty It's Wariin omia liikkeitä. Tällä hetkellä opettelen SHINeen Hello-biisin koreografiaa... Harmi kun en päässyt eilen tanssiin kun nyt on koeviikko. Ajattelin kuitenkin panostaa koulun käyntiin ennemmin kuin menisin tanssimaan. Toivottavasti en jää kauheasti jälkeen. Tänään oli ensimmäinen koe: Äikän koe. Tai oikeastaan sellainen vertaileva kirjallisuusessee. Toivottavasti se meni ihan hyvin. Huomenna hissan koe. Olen jo lukenut yhden kerran läpi koealueen ja lukenut myös muistiinpanot. Eiköhän se siitä. Minä kun olen tällainen hullu, niin meinasin tuon hissan kirjoittaakkin.
Tämä koeviikko itseasiassa on aika rentoa. ;) Käytiin Miran kanssa ostamassa uusimman Miss Mix:in, koska siinä oli B2ST:in juliste. Kyllä vain, pelkästään yhden vaivaisen julen takia, mikä kaiken lisäksi oli A4 kokoinen... Miralla on vielä enemmän vaikeuksia, sillä B2ST:in toisella puolella on One Directionin juliste. Minä en ole hairahtanut (vielä ainakaan) kyseiseen bändiin. Onneksi! Tarpeeksi menee aikaa näitten k-pop bändien fanittamiseen ja tunnistamiseen, koska uusia putkahtelee kuin sieniä sateella... Vanhhempia bändejä ei arvosteta kunnolla enää. Minun lempibändini MBLAQ depytoinut vuonna 2009 ja nyt vuoden alussa alkaa taas nämä kaikenlaiset äänestykset sun muut. Oikeasti räjähdän jos joku Teen Top voittaa ne jossain äänestyksessä... Se on muutenkin niin uusi bändi. Kaksi jäsenistä on minuakin nuorempia. On silläkin ryhmällä pari ihan tarttuvaa biisiä niinkuin Crazy. Nauran vaan sille koreografialle, missä ne tanssii "Stop stop stop breaking my heart". Kannattaa käydä kattoo kyseinen video niin tajuutte mitä tarkoitan.
Innostuin myös 2NE1:sta uudestaan. Se on ainut tyttöbändi, josta tykkään. Mimmeillä on kyllä hyvä ja rento ote. Biisit on tarttuvia ja rakastan niitten vaatteita! Varsinkin Firen Street versionissa Daran asu on ihana! Muuten olenko ainut, joka huomasi, että kohdassa 3.20 missä Minzy tanssii niin siellä takana hilluu GD? Näyttää ainakin ihan samalta. x)

Laitanpas tähän loppuun vielä hyviä musavideoita, joita kannattaa edes vilkaista:


SHINee - Hello


MBLAQ - It's War

Teen Top - Crazy

2NE1 - Fire (street ver.)


Nauttikaa videoista! Ja kertokaa toki omista suosikki biiseistänne tai musiikkivideoistanne. Tai vaikka sellaisista biiseistä, jotka jäävät ärsyttävästi soimaan päähän. :D

4 kommenttia:

  1. Heheee!!:DD no sä tiiätkin mun favoritet...samat onx3 btw tuun hulluks sen julisteen kanssa(>.<)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niin tiiän. ;) Voi ei, koita pärjätä.. Osta uus lehti tai käy pölläsee kirjastosta toinen jule x)

      Poista
  2. Tuttu tunne toi "aaghh ei pysty kuuntelee musiiikkia!", mulla yleisin syy on se kun ipodista loppuu akku kesken kaiken :C Tuun joskus kuuroutumaan liiasta musiikin kuuntelusta, ihan varmana.

    Vai on Miss mixissä B2STin juliste. Itse en kyseistä poppoota kuuntele joten säästyy rahat sitten siinä. Olet muuten oikeassa tuon vanhempien bändien arvostuksen suhteen, siis k-popin saralla. Popmusiikissa uusia bändejä debytoi sellaisella tykityksellä että jonkun siinä on pakko kuolla niiden uusien tieltä. MBLAQ vaikuttaisi kuitenkin olevan suhteellisen hyvässä hapessa, ainakin toistaiseksi.

    Mullakin on sama tossa että 2NE1 on ainoa korealainen tyttöbändi joka uppoo. Mun mielestä korealaiset naisjulkkikset on kaikki niin tylsiä ja ärsyttäviä että huhhuh, mutta 2NE1sessä on jotain kivan omintakeista. Ja kyllä, olen minäkin joskus tota GD:tä kyseisessä FIREssä ihmetellyt :)

    Oh, Hellon video! Oon aina pitänyt sitä jotenkin ärsyttävä, tiedä miks, mutta sen sijaan tanssikoreografia saa shippaajasydämeni laulamaan...!

    Mun kaikkien aikojen suosikkibiisi on Mike Oldfieldin Moonlight Shadow, mutta kun kerran K-Popista puhutaan niin ehkä pahimpia korvamatoja on Dalmatianin Lost In Love ja BIGBANGin Last Farewell :---D Tällä hetkellä on tullut kuunneltua paljon 2NE1:n Can't Nobodya... Musiikkivideoista en oikein osaa sanoa mitään, musta k-pop-musavideot on yleensä visuaalisesti hienoja mutteivät kovin puhuttelevia, toisinaan joa ärsyttäviä. Brown Eyed Girlsin "Sixth Sense"-video on kyllä todella hyvä.

    VastaaPoista
  3. Minäkin varmaan kuuroudun tätä menoa.. ;D Vaikka yritän kuunnella aika hiljasella. Toivotaan, että MBLAQ porskuttaa vielä tuolla mukana!
    Niimpä 2NE1:ssa on sitä jotakin, eikä ne yritä esittää mitään "seksipommia" niinkuin monet muut. Inhoan sellaista liiallista lanteiden sun muun keikuttelua... x)

    Hello on just hyvä! Taemin on niin sulonen! Tuo Moonlight Shadow on minustakin tosi nostalginen ja tunteita herättävä biisi. Niin ei k-pop mv:t ole kyllä mitään puhuttelevaa sorttia.
    Vaikka k-poppi valtaa alaa, en koskaan lakkaa kuuntelemasta Michael Jacksonia. Hän oli sellainen persoona, joka on inspiroinut minua pitkään. Olihan hänelläkin vaikeutuensa, mutta niin on monella muullakin omansa. Michaelin imago on kyllä ihan toista maata kuin nämä korelaiset puhtaat ja viattomat pulmuset.
    Kaikkien aikojen suosikki biisit MJ:ltä on mm. Billie Jean, You are not alone, Who is it ja Bad. Niissä on sitä puhuttelevaa puolta, jos sitä haluaa hakea.

    VastaaPoista